Træn viljen og få lyst til at ville

Træn viljen og få lystTræn viljen og få lyst til at ville er på gaden.

Køb bogen i boghandlere, på nettet eller hos undertegnede.

Viljen er normalt ikke noget man taler om som en evne, der kan bruges positivt til at forandre sig med. Mange forbinder viljen med at tage sig sammen. Det er kedeligt at tage sig sammen, man udsætter og kommer ikke igang.

Bogen sætter fokus på, hvad viljen egentligt er, og hvordan du kan bruge den konstruktivt, for uanset om du har en hæmmet eller en stærk viljen, kan den trænes op til at blive en instans, der hjælper dig til at leve i overensstemmelse med dig selv og handle ud fra det, du virkelig VIL – i arbejdslivet og det personlige liv.

Bøgen indeholder både teoretisk baggrund og praktiske øvelser og kan læses af alle, der ønsker at blive bedre til at træffe de rigtige valg. Den kan inspirere professionelle vejledere, konsulenter, coaches, psykologer, psykoterapeuter, undervisere og erhvervslivets medarbejdere og ledere.

Læs og se mere om viljen under mit tema om Viljen

Comments are closed.